Evenimente din 2019

MOBILA EXPO – Târgul de mobilă cu vânzare - este locul unde găsești sute de piese de mobilier în variate stiluri, soluții
Singurul târg forestier din România, cu demonstraţii practice în pădure!   După succesul primei ediții din 2015 a FOR
Târgul internațional de mobilă BIFE SIM se deschide pe 18 septembrie BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă,

MOBILA EXPO

14 - 17 March

Romexpo, Bucuresti

MOBILA EXPO – Târgul de mobilă cu vânzare - este locul unde găsești sute de piese de mobilier în variate stiluri, soluții și sfaturi potrivite pentru decorarea spațiilor interioare.

Evenimentul la care expun exclusiv producatori de mobilă are loc între 14 și 17 martie 2019, în Centrul Expozițional ROMEXPO.

Vizitatorii vor putea discuta direct cu cei care proiectează și produc mobilă și care au experiența necesară pentru a furniza informații și sugestii despre ce piese se potrivesc diferitelor spații de locuit sau celor destinate activitaților profesionale.

MOBILA Expo înseamnă mobilier la prețuri rezonabile, realizat în culori, materiale și finisaje deosebite, aparținând stilurilor precum: contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor ’50, mid-century modern.

Mai multe informații despre eveniment pe www.mobila-expo.ro