Ce parere au clientii despre LemnSuperMarket.ro?

Parerile clientilor nostri

Parerea ta conteaza! Inregistreaza-ti parerea ta sincera!

Gáspár Attila

Reprezentant Vânzari SZEL MOB SRL

"Cu ajutorul portalului LemnSuperMarket produsele noastre ajung mai ușor la potențialii clienți și este mai ușor să ținem legătura cu ei. Apreciem mult rapiditatea și ușurința utilizării site-ului."

Irimina Florin

Manager IF CONST SRL

"Ne place mult felul cum este structurat site-ul, ne ajută să aflăm multe informații din piață și să ne promovăm produsele"

Nichifor Mihail Zabava

Managing Partner ADLINE SUPPLIES SRL

"LemnSuperMarket ne-a sprijinit în promovarea companiei, oferindu-ne vizibilate mult mai bună în mediul online și o redirecționare de trafic considerabilă."

Csomós Csaba

Director TECHNOWOOD SRL

"Anunțurile de pe portal ne ajută mult la promovarea produselor, îmbunătățesc vizualizările și contribuie la creșterea traficului de pe site-ul propriu. De asemenea am avut și cereri concrete pe urma publicității pe LemnSuperMarket.ro."

Cristi Mustață

Manager GSS WOODEX SRL

"Condusă de profesioniști, platforma online LSM ne furnizează permanent informații și cereri ce ajută la lărgirea portofoliului de clienți și implicit la dezvoltarea afacerii."

Csomós Csaba

Director TECHNOWOOD SRL

"Mi-a plăcut foarte mult că echipa LemnSuperMarket.ro ne-a ajutat cu promptitudine în incărcarea produselor în profilul creat pe site."

Vatavu Mihai

Director General TEHNOHOLZ GROUP SRL

"Echipa LemnSuperMarket ne-a oferit cu promptitudine serviciile sale, fiind o echipa responsabila si placuta, intotdeauna atenti la prestarea serviciilor de calitate."

Andrada Pristavu

Specialist Marketing SEVA GROUP SRL

"Apreciez foarte mult faptul că profilul este ușor de utilizat, categoriile bine structurate cu un design plăcut. Putem colabora bine cu echipa, sunt atenți la relatiile cu clienții."

Bartha Beatrix

Designer Grafician NETT FRONT SRL

"Cu echipa LemnSuperMarket colaborăm de jumătate de an și pot să spun pe baza experienței de până acum că în comunicația cu clienți (telefon, email, personal) au fost foarte punctuali și atenți la nevoile noastre. "

Bartha Beatrix

Designer Grafician NETT FRONT SRL

"Intenția echipei de a ajuta întrece nivelul de care suntem obișnuiți, aduce mai mult la cel occidental. Vă recomand echipa LemnSuperMarket"

Andrada Pristavu

Specialist Marketing SEVA GROUP SRL

"Apelăm la serviciile LemnSuperMarket pentru o vizibilitate mai bună în mediul on-line și îmbunătățirea poziției în căutările Google."

Adrian Echert

Director General Wood-Mizer Romania

"LemnSuperMarket este un partener de nadejde pentru Wood-Mizer, iar profesionalismul si promptitudinea echipei lor ne-a ajutat sa avansam si sa crestem ca firma si brand. Va multumim pentru dedicare. "