Ziua porților deschise Festool by Danibrum, Comănești 6-7 noiembrie

05.11.2018

Revista din lemn

Pe 6 și 7 Noiembrie va avea loc la Comănești evenimentul Ziua porților deschise Festool by Danibrum. Este o invitație la demonstrații pe care specialiștii Festool și Danibrum le vor face cu aceste scule. Se poate participa la workshop-urile oganizate de reprezentanții Festool și testa personal o gamă largă de scule. Este cel mai bun mod de a vă convinge de performanțele lor.

Pentru a participa și a primi detaliile despre desfășurarea programului vă puteți înregistra accesând formularul de înscriere.

Danibrum dorește în acest fel să fie aproape de clienți și un eveniment de genul porți deschise va da posibilitatea celor care lucrează în domeniul prelucrării lemnului și sunt interesați de sculele și utilajele pentru producția de mobilier să interacționeze atât cu specialiștii Danibrum și reprezentanții Festool, cât și între ei. Este o oportunitate de a împărtăși experiențe, de a afla soluții la problemele comune și chiar de a lega prietenii.

Tot cu această ocazie, veți putea vedea utilajele pentru prelucrarea lemnului expuse în showroom-ul permanent de la Comănești. Vă veți putea convinge de performanțele utilajelor și afla care dintre cele pe care le au în portofoliu se potrivesc afacerii voastre. 

Autor: Dan Radu

Pentru a citi mai departe CLICK AICI!