Wood-Mizer lansează mașina de rindeluit și profilat pe patru laturi MP260

28.11.2018

Revista din lemn

Noua mașina de rindeluit și profilat MP260 oferă flexibilitate deplină pentru fabricarea de produse finite companiilor din industria lemnului.

Wood-Mizer a lansat MP260 mașina de rindeluit și profilat pe patru laturi – o mașină versatilă, compactă proiectată special pentru profesioniștii din industria lemnului, tâmplari sau dulgheri care lucrează în construcții. Convenabilă ca preț și ușor de utilizat, mașina MP260 rindeluiește și profilează scândurile pe toate cele patru laturi dintr-o singură trecere, într-o varietate largă de produse finisate profesional, incluzând plăci de pardoseală, plinte decorative, panouri, cadre de uși și ferestre și componente pentru mobilă, etc.

wood-mizer MP260

Caracteristici superioare pentru mașina Wood-Mizer MP260

  • rindeluire și profilare pe 4 laturi dintr-o singură trecere
  • capacitate de tăiere mare pe patru laturi: 260 mm lățime x 100 mm înălțime
  • capacități chiar mai mari pentru rindeluirea și profilarea pe 1 singură latură și 2 laturi

“Mașina de rindeluit și profilat MP260 completează perfect fierăstrăul Wood-Mizer,” declară Robert Baginski, președintele Wood-Mizer Industries. “Cu această mașină de rindeluit și profilat versatilă și durabilă, utilizată în combinație cu un fierăstrău Wood-Mizer, clienții noștri își pot pune cu adevărat în valoare creativitatea și pot fabrica orice produse din lemn pentru clienții proprii – de la buștean până la produse din lemn complet finisate.”

Autor: Dan Radu

Pentru a citi mai depart CLICK AICI!