StudioMob – birouri pentru chef de muncă

26.06.2019

MagMob

Mese cu aspect de dining, rafturi cu aer pitoresc de bibliotecă, fronturi ale ușilor de dulap cu finisaj clasic. Luați toate aceste mici detalii, potriviți-le cromatic și amplasați-le în birou. Veți avea un interior de lucru care vă va face să munciți din plăcere.

StudioMob este un atelier de mobilă la comandă din Ilfov, Ștefăneștii de Jos, adresându-se atât clienților cu locuințe private, cât și industriei office și celei horeca. Mobilierul se execută din materialul ales de client, pe dimensiunile încăperii și în stilul care să se potrivească și clientului, și încăperii.

StudioMob oferă nu doar servicii de execuție a mobilierului, ci și servicii de consiliere, ceea ce este un pas înainte în ce privește nivelul estetic al amenajărilor interioare din România. Tot mai mulți români înțeleg că o amenajare reușită nu înseamnă doar mobilier foarte scump, cât mai ales implicarea unui profesionist în domeniu – designer de interioare sau arhitect de interioare.
StudioMob are câteva proiecte de amenajări ale spațiilor de birou la care și-a adus aportul nu doar prin furnizarea mobilierului, ci prin consiliere în ce privește designul mobilierului. Au rezultat spații originale care transformă atmosfera de lucru. Mobilierul este de cele mai multe ori atipic celui de birou, dar în sens bun. Spre exemplu, mesele StudioMob folosite pentru sălile de consiliu se încadrează unui stil modern, minimalist, dar extrem de cald și viu: blaturi suple din materiale rezistente, picioare elegante, în combinații de încrucișare cât mai inedite.

Autor: Andreea Chiru

Pentru a citi mai departe CLICK AICI!