Mașini de aplicat cant în promoție la Danibrum

30.07.2019

Revista din lemn

Pentru cei care fac mobilier din PAL o mașină de aplicat cant este o necesitate. Mai ales dacă este vorba de producție care impune tăierea zilnică a multor plăci de PAL. Panourile decupate în funcție de proiect trebuie căntuite pentru că altfel s-ar vedea interiorul PAL-ului care nu este foarte estetic. Pe langă rolul estetic, cantul are si unul de limitare a emisiei de formaldehidă. Tăietura va fi foarte bine acoperită cu diferitele tipuri de cant, formaldehida fiind blocată astfel în interior. Dacă toate canturile panourilor folosite pentru fabricarea mobilierului ar fi blocate, mirosul acela specific al mobilei noi din PAL nu s-ar mai simți.

Pretențiile tot mai mari în ceea ce privește aspectul mobilei și inspirația arhitecților și designerilor fac ca mobilierul să nu mai fie niște cutii cu uși drepte. Liniile curbe sunt tot mai întâlnite, curbe sofisticate care sunt însă dificil de căntuit. O mașină de căntuit pe drept nu-ți prea este de folos în acest caz. De aceea, oferta Danibrum care include o mașină de aplicat cant pe drept și una ce poate căntui cu ușurință  margini cu diverse forme sau tăieturi, care este și portabilă, va atrage cu siguranță atenția.

În ce constă promoția

Oferta spune că pentru o mașină de căntuit KAM215EPS achiziționată, cumpărătorul va primi o reducere de 30% la mașina Conturo KA65 de la Festool care căntuiește muchiile curbe. Fiind o mașină Festool, pe lângă cei 30% discout oferit de Danibrum, veți putea beneficia și de promoția CashBack, deoarece Conturo este pe lista pentru care se face acest tip de discount.

Autor: Mihaela Radu

Pentru a citi mai departe CLICK AICI!