LisMaster: consola-birou transformă spațiul de lucru

29.07.2019

MagMob

Cei de la LisMaster doresc să ne schimbe tuturor viziunea asupra spațiului de tip office. Așa că în locul unui mobilier masiv, impozant, chiar directorial plin de prestanță, cei de la LisMaster ne propun mobilă minimalistă care să dea impresia de altceva decât spațiu... office.

Ce-i drept, nu prea se înșală. Pe lângă nevoia unui spațiu de lucru cât mai creativ, personalizat, chiar original, ne confruntăm și cu acele spații de lucru desfășurate pe suprafețe prea mici în raport cu numărul angajaților. Iată deci trei propuneri concrete de la LisMaster, sub forma unor birouri mai degrabă cu aspect de console.

Biroul LisMaster 5100 este modelul cel mai apropiat de modelul unui birou clasic. Se realizează din lemn de stejar în două variante de finisaj – natural, respectiv tobacco, și poate fi personalizat pe comandă cu diverse accesorii pentru lucrurile specifice lucrului la birou. Blatul de lucru e foarte suplu, dar lat, iar punctele de sprijin combină picioarele din lemn cu varianta tăbliei ce continuă masa de lucru.

Autor: Andreea Chiru

Pentru a citi mai departe CLICK AICI!