• Paduri & Busteni
 • Cherestea & Semifabricate
 • Paleti & Ambalaje din lemn
 • Furnir & Panouri & Placaje
 • Podele & Parchete & Pardoseli
 • Lemn de foc & Energie solida
 • Case & Constructii din lemn
 • Produse din lemn & Tamplarie
 • Software & Servicii
 • Mobilier interior & exterior
 • Alte produse conexe
 • Utilaje prelucrare lemn
 • Utilaje exploatare forestiera

INTERMOB își va deschide porțile în centrul Tüyap din Istanbul în perioada 12-15 septembrie

2024-07-02, Categoria: Stiri
6684fc857a387_inter

Cea de-a 26-a ediție a târgului internațional INTERMOB, organizat de RX Tüyap în cooperare cu Asociația Industriașilor Turci de Accesorii pentru Mobilă (MAKSDER), va avea loc în centrul de expoziții Tüyap din Istanbul în perioada 12-15 septembrie 2024. Oferind o platformă comercială cuprinzătoare producătorii de accesorii, feronerii, semifabricate, materiale tehnologice și scule pentru industria mobilei, INTERMOB este aproape o destinație obligatorie pentru producătorii de mobilă din România.

 

Ce veți găsi la Intermob?

Peste 500 de companii expozante din Turcia și din străinătate sunt așteptate la Intermob pentru a-și prezenta cele mai recente soluții, servicii și materiale pentru fabricarea durabilă a mobilierului. Vizitatorii vor putea găsi o gamă largă de oferte, de la produse forestiere, plăci aglomerate, uși pentru mobilă, capace, panouri, profile, canturi, precum și tot felul de accesorii și sisteme pentru mobilă, împreună cu produse chimice pentru mobilă, vopsele și baițuri, adezivi, abrazivi, materiale pentru tapițerie, țesături și mașini de tăiat spumă.

 

Un târg global unde se construiesc legături de afaceri de lungă durată

Târgul INTERMOB are misiunea de a-și fortifica profilul de târg internațional, promițând legături de afaceri pe termen lung și sprijinind industria mobilei. În acest context în 2024 INTERMOB acordă o mare importanță piețelor de producție de mobilă din Europa și a fost prezentat producătorilor de mobilă în principal din Polonia, România și Italia, considerate cele mai importante țări producătoare de mobilă din Europa.

 

INTERMOB a fost introdus în Italia și Polonia

Italia, una dintre țările lider când vine vorba de producția și designul de mobilier, este un cumpărător important pentru toate tipurile de produse, accesorii, echipamente și materiale utilizate în producția de mobilier. Prin urmare organizatorii INTERMOB acordă o atenție deosebită promovării târgului în Italia, târgul fiind prezentat atât la târgul SICAM din Pordenone, cât și la Interzum Forum Italia, care a avut loc la Bergamo între 6 și 7 iunie 2024.

O bază imensă de producție de mobilă din Europa, Polonia reprezintă o piață de export valoroasă pentru producătorii turci de accesorii, materiale și subcomponente pentru industria mobilei. În acest sens, în cadrul Târgului All4Wood desfășurat la Varșovia, capitala Poloniei, în perioada 14-16 mai 2024, au avut loc întâlniri individuale cu producători de mobilă, asociații și publicații din Polonia, iar numeroși producători polonezi de mobilă au fost invitați la târg.

 

Tur de forță în România

Țara noastră este în vizorul exportatorilor de accesorii di Turcia, așa că INTERMOB acordă o atenție aparte pentru a invita producătorii de mobilă să viziteze târgul în septembrie 2024. În cursul lunii iunie a fost organizat un turneu de promovare, în cursul căruia au fost vizitate numeroase fabrici de de mobilă din România, programul incluzând și întâlniri cu managementul Transylvanian Furniture Cluster (CMT) la Cluj Napoca. CMT reunește producători de mobilă de diferite calificări, adună sub umbrela sa producătorii inovatori de mobilă din Transilvania.