Cum a fost Ziua clientului Wood-Mizer 2018 – întâlnirea anuală cu clienții și aniversarea a 10 ani de Wood-Mizer România

29.10.2018

Revista din lemn

Așa cum vă anunțam și înainte de eveniment, sâmbătă 20 octombrie a fost Ziua clientului Wood-Mizer, un eveniment cu care și-a obișnuit clienții an de an, doar că anul acesta a fost unul special, fiind aniversarea a 10 ani de Wood-Mizer România.

Dacă acum zece ani Adrian Echert era singurul angajat Wood-Mizer România, acum compania a fost prezentă cu o întreagă echipă și în plus, la acest eveniment aniversar li s-au alăturat și mulți colegi din alte țări.

Într-o atmosferă destinsă au fost prezentate utilajele din portofoliul Wood-Mizer România, atât echipamentele de prelucrare primară, cât și cele de prelucrare secundară, noutățile cu care au surprins anul acesta. S-au purtat discuții, iar clienții au avut parte de oferte speciale.

Dar a fost și multă distracție și voie bună. Cei dornici au tras la țintă cu pușca și pistolul cu aer comprimat, au făcut fotografii haioase cu pălării sombrero, au dansat împreună cu ansamblul folcloric invitat, iar gustările servite au întregit atmosfera caldă de care am avut parte pe tot parcursul evenimentului.

Suntem siguri că toți cei prezenți s-au simțit excelent și au rămas cu amintiri de la această întâlnire pe care o vor repetată în fiecare an. Este o idee foarte bună de marketing pe care ne-am dori să o vedem folosită de mai multe firme. Sunt întâlniri care consolidează atât imaginea companiei, cât și relația ei cu clienții. Oamenii sunt dornici să se întâlnească, să discute despre subiecte comune de interes, să se distreze și să schimbe informații între ei.

Autor: Dan Radu

Pentru a citi mai departe CLICK AICI!