BIESSE la LIGNA 2019 – Acces la tehnologie de cea mai înaltă calitate

06.06.2019

Linii automatizate ce reprezintă cele mai evoluate sisteme de producție, roboți integrați pentru manevrarea panourilor și soluții individuale ”smart” ce permit accesul tuturor producătorilor la cele mai performante tehnologii: BIESSE a prezentat la LIGNA atât sisteme pentru producătorii industriali, cât și mașini care îi ajută pe micii producători să beneficieze de tehnologie de cea mai înaltă calitate.

AutomAction – Alianța câștigătoare dintre om și robot

Automatizare” este cuvântul principal în descrierea standului BIESSE și răspunsul propus de furnizorul de utilaje pentru probleme precum lipsa forței de muncă, costurile ridicate sau nevoia de flexibilitate în adaptarea rapidă la cerințele pieței.

Fabricile digitale din stand: Testimoniale LIVE de la materie primă la produs final

Trăim era conectării, a dezvoltării de roboți și mașini inteligente, a colectării și prelucrării datelor de funcționare în timp real, iar cele trei sisteme automatizate din stand au demonstrat importanța acestor lucruri. Iar tehnologia Biesse nu se oprește aici. Producătorul italian garantează transformarea proceselor de fabricație și facilitează accesul la inovația tehnologică chiar și pentru cele mai mici ateliere.

Pentru a citi mai departe CLICK AICI!