Accesoria Group prezintă AUTOMACTION, conceptul BIESSE la Ligna 2019

25.04.2019

Revista din lemn

Cu un spațiu de prezentare de 6000 m², mai mult de 45 de tehnologii inovatoare și peste 300 de specialiști prezenți în stand, participarea BIESSE de anul acesta de la LIGNA va fi o adevărată desfășurare de forțe. Producătorul italian dorește ca prezența sa impresionantă de la Hanovra să celebreze cei 50 de ani de activitate. De asemenea, se dorește a fi și o avanpremieră la deschiderea din toamnă a sucursalei BIESSE din Germania, un campus de 6000 m² localizat în Nersingen, ce va avea un showroom de 1600 m².

Din pagina de noutăți a Accesoria Group, reprezentantul BIESSE în România, aflăm despre conceptul AUTOMACTION prin care BIESSE vrea să evidențieze, la LIGNA 2019, legătura dintre om și robot. BIESSE ne-a obișnuit deja cu utilaje cu un grad înalt de automatizare și robotizare. Noul concept vorbește despre integrare, conectare și digitalizare, accentul fiind pus pe nevoile clienților și pe crearea soluției perfecte pentru fiecare dintre ei.

BIESSE AUTOMACTION la LIGNA – Viitorul este deja aici

LIGNA este cel mai important târg în ceea ce privește mașinile, sculele și tehnologiile de prelucrare a lemnului. Făcând o paralelă, dacă la târgul de la Milano descoperi cele mai noi tendințe în domeniul mobilei și decorațiunilor interioare, la LIGNA vei găsi ultimele noutăți în domeniul tehnologiei și a modalităților de prelucrare superioară a lemnului. În era digitalizării, tehnologiile sunt tot mai automatizate și mai robotizate, iar aici BIESSE excelează. Anul acesta, între 27 și 31 mai, BIESSE va folosi din plin prilejul pentru a prezenta oportunitățile oferite de robotizare și avantajele noilor tehnologii.

Pentru a citi mai departe CLICK AICI!