Misiunea noastra

Suntem pregatiti sa ajutam clientii noștri sa fie vizibili online si sa atinga potentialul lor maxim. Astfel isi pot construi reputatia si creste vanzarile. Discutam in detaliu strategia si obiectivele clientilor lor si venim cu solutii operationale!


  • Recomandare

  • Implementare

  • Administrare

  • Realizare

Cine suntem?

LemnSuperMarket.ro este unul dintre cele mai vizitate portaluri online pentru produse si companii din Romania, creat special pentru industria lemnului și industriile conexe.

Este folosit de catre companiile care doresc sa-si vanda mai usor produsele sau de cei care cauta furnizorul ideal pentru materiile prime, utilajele, accesoriiel pe care le folosesc in producție. Pentru cei care intermedieaza afaceri, LemnSuperMarket.ro este locul ideal unde pot gasi produsele dorite, un loc unde pot intra in contact cu profesionistii din domeniu.

Totodata este accesat si de un numar considerabil de persoane fizice.

Ce facem si cum functionam?

Site-ul este structurat pe domenii de activitate din industria lemnului, produsele fiind categorizate de la prelucrarea primara pana la produsul finit. În catalogul companiilor gasiti informatii despre companiile care activeaza in industria lemnului.

Firmele inregistrate isi pot prezenta gama lor de produse pe care le vand, iar solicitarile membrilor si vizitatorilor sunt de asemenea adunate intr-o baza de date. Dorim sa asiguram o platforma activa unde cererea si oferta din industria lemnului sunt aduse la un singur loc.

Scopul nostru este de a susține și dezvolta activitățile de marketing ale membrilor noștrii, prin oferirea unui canal de marketing prin intermediul caruia pot realiza o comunicare bine definita si eficienta cu piata tinta.

Cu ce va putem ajuta?

Companiile care recunosc importanța promovarii on-line, reusesc sa iasa mereu in evidenta si raman permanent vizibile in fața potentialilor clienti. Prin intermediul portalului deschidem un canal de marketing care este din ce in ce mai popular si eficient si care va ofera o vizibilitate maxima.

Devenind parte din aceasta comunitate online, veți avea posibilitatea sa fiti la curent atat cu cererea cat și cu oferta actuala a pietei si cu activitatea concurentei.

Va oferim o comunicare rapida, o promovare eficienta si acces la cea mai mare piata online din Romania.